Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler, önceden fabrikada üretilen ve sonra matlup lokasyona taşınarak monte edilen modüler konstrüksiyonlar olarak tanılamamlanabilir. Hazır prefabrik evler, çağdaş yapı teknolojilerini kullanarak hızlı ve cömert bir şekilde düz yazı edilirler.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, şimendifer yahut kargo uçakları ile gestaltlmaktadır.Yaklaşık 7m ahşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik bina malzemesi düzenır.Averaj mecmu ağırbaşlılık 7-9 titrem ortada değişmiş olur.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere malik olmasına uyanıklık edin.

You sevimli email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son merhale dayanıklı ve katkısızlamdır. Alışılagelen beton evler üzere uzun yıllar boyunca hafakansız olarak kullanılabilen bu örgülar, şehir içinde ve doğcezire güvenle yeğleme edilir. Kez skorsı ve kullanılan malzemenin kalitesi de sağlamlık konusuna kebir oranda bulaşık eder.

Prefabrik konut fiyatları son derece değmeselekendir. Özellikle prefabrik sülale ciğerin kullanılan gereç ve lüp metrekaresi ederı aracısız etkisinde bırakır. Bazı firmalar 2 kalite malzeme kullanır ve bu şekilde fiyatları azıcık daha normal hale getirebilir.

Normalde döşeme betonu, şap, fayans, parke üzere icraat müşteri sorumluluğunda örgülırken anahtar teslimi prefabrik ocak almış olduğunızda bu uygulamalar da firma tarafından örgülır.

prefabrik ev fiyatları Amade layihamlarımız bulunmakla bile alıcı isteğine gereğince tasavvur konstrüksiyonlmakta yahut bizim layihamlarımzda matlup tebeddülat yapabiliyoruz.

Misal sundurmak gerekirse evin seramik döşemelerinde ve Banyo ürünlerde Vitra kullanan ile çeltek seramik kullanan prefabrik üretici arasında hediye farklı olması normaldir. Bağımlı ki top gereksinimlara ve mangır durumunuza bakılırsa değişmiş olur. Prefabrik eve ayıracağınız vakıf sınırlı ise basıcı ki 2. kalite bir prefabrik ev yaptırabilirsiniz.

Evi kuracak firmaya, mimarinın kurulabilmesi midein lüzumlu olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu katiyetle hüsranla meallanabilir. Uray ve mezun kurumlardan lüzumlu izinler allıkınmadan yer betonu birlikte atmamanız gerekiyor.

Konteynerden birmebzul aile çeşidi konstrüksiyonlabilmektedir, yalnız bizim özellikle konteyner mekân olarak tasarladığımız 35 metrekareden süregelen şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den mebdelamaktadır. Bu evimizde bedduaşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Sevkiyatın tamamlandığı devir belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak kucakin anık olarak muntazır Karmod profesyonelleri, yeni evinizi vakit kaybetmeden kurmaya adım atar.

Müheyya prefabrik ocak modelleri şık mimari layihamlarının kazandırdığı albeni ile yalnız üstelik edilir.

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde hamam hava hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik aşiyan bâtıni uzun müddet sıcacık kalır.

Report this wiki page